|
2025 |
Link :: 13.01.2005 :: 20:08 Link :: 13.01.2005 :: 20:54 Modlitwa Modlę się do siebie zamknięty w snach. Zapomnieć pozwól się, choć jeden raz. Znad sterty starych listów wynurzam twarz. Tak łatwo kochać życie, mieć u stóp świat. Głowa już nie ta, wspomnienie chce przeżyć. lecz moje serce przestaje bić. Modlę się do siebie zamknięty w snach. Zapomnieć pozwól się, choć jeden raz. Gdy w garści trochę szczęścia, spróbuj nim grać. Wszystko i tak wygrałeś, zacznij się śmiać. To wszystko Twoje, to wszystko to co masz, Więc teraz odejdź, najwyższy czas. Modlę się do siebie zamknięty w snach. Zapomnieć pozwól się, choć jeden raz. W niebo patrzę, stoisz w nim Ty Znów pragniesz żyć. Stary zegar odmierza czas Lecz nie odmierza dni Komentuj(0) Link :: 13.01.2005 :: 22:28 Moze napisze cos o sobie. Wiec mam 18 lat.Rocznikowo to 19 ale urodziny mam dopiero 1 kwietnia( wiem glupia data:/) Urodzilam sie w Warszawie ale niedawno (pol roku temu) przeprowadzilam sie razem z rodzicami do Norwegii bo moj ojciec dostal tu prace. Na poczatku ciezko bylo sie dostosowac ale jakos sie udalo.Mam fajnych znajomych a niedlugo ide na studia.problem jest w tym ze dokladnie nie wiem co chce robic:/ Tak poza tym to uwielbiam czytac ksiazki, ogladac ambitne filmy i rozmawiac z inteligentnymi ludzmi:) Interesuje sie rowniez sportem.Szczegolnie skokami narciarskimi.Kiedys sama trenowalam lekkoatletyke lecz mialam kontuzje kolana i musialam zaprzestac.Choc nie powiem ze mnie ciagnie aby na nowo rozpoczac trenowanie jak sobie przypomne tamte czasy...hmm a jest co wspominac....np zgrupowania ehhhh. Ale sie rozmarzylam ... :) Komentuj(5) Link :: 15.01.2005 :: 23:19 Wino Wino rozpuściło nasze myśli w marzenia. Mówiłeś, że jest takie miejsce... Nie uwierzyłam! Byłam pewna, że znów... Ktoś chce tylko na chwilę zmienić mój wyraz twarzy. Wszystko było takie proste... Ale dla ciebie. Ja znów zapadłam się w swoich marzeniach, Czekając, aż deszcz je zmyje. Komentuj(0) |
|
talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |