niqqa - komentarze |
I have a dream just you and me the perfect team your kiss was so sweet my eyes telling the true and I just want to tell you that I just love you. I like You very much , Torbjörn :* |
|
Tak napisali inni: |
20.06.2005 :: 19:19 :: theta.pikonet.pl hejka jak chcesz muze to wejdz na ta strone i skopiuj sobie i pozniej na blogu wejdz na stone glowna i tam masz wkleic a nie tam gdzie piszesz notki a co do kolczyka to sie nie boj mnie tylko troszke boli a nawet nie wiesz jak sie balam ale szczerze jak by co to jeszcze raz bym przekula wiec polecam |
19.06.2005 :: 22:45 :: daf19.neoplus.adsl.tpnet.pl Evusia Ładny wierszyk Kocham takie rzeczy Domyślam się,ze chciałs aby ten chłopak to zrozumiał ? Buziaki :*:*:* |
19.06.2005 :: 12:05 :: deg44.neoplus.adsl.tpnet.pl vanillaninja Hejka masz zaczepistego bloga. Miło by mi było gdybyś wpadł/a na mojego bloga. Pomóż mi by mój blog był w najczęsciej odwiedzanych. Jak napiszesz mi komenta to będziesz u mnie w linkach i będę ci często komciować. http://vanillaninjamusic.blog.onet.plZ góry wielkoe Thx i Pozdro 4 you |
Talk.pl :: Wróć |